Meer resultaten voor meubels op maat

meubels op maat
boomstam tafels
horeca interieurs
eiken tafel op maat
Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw gewenste meubelstuk. Wij maken vrijwel alle meubels compleet op maat naar uw wensen. Waarvoor kunt u bij ons terecht? LOSSE TAFELBLADEN OP MAAT. BINNEN INTERIEUR OP MAAT. UNIEKE TAFELS OP MAAT. Bij NATUURLIJKTAFELEN koopt u een unieke tafel uit voorraad leverbaar of speciaal voor u op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag kijken wij samen met u in onze showroom welke stijl bij uw interieur past en wat voor meubelstuk aan uw wensen voldoet.
Design meubels op maat laten maken.
Door goed luisteren en inleven kan interieurontwerper Jan de Weijer uw wensen en ideeën omzetten in een mooi meubelontwerp dat past bij de sfeer van uw huis kantoor of praktijk. Hét adres voor meubels op maat. Het vak van design meubels maken leerde Jan de Weijer van zijn vader en grootvader van meubelfabriek de Weijer. Samen met zijn oudere broer Peter heeft hij een schat aan kennis en ervaring op het gebied van meubels maken. Dit samen met zijn creatief talent vormt de basis voor de hedendaagse maatwerkstudio de Weijer. Jan de Weijer ontwerpt niet alleen meubels op maat hij is ook interieurbouwer. Bij verbouwingen en interieurprojecten werkt hij samen met een professioneel en zorgvuldig geselecteerd team van vakmensen. Denk aan een stukadoor schilder elektricien en parketteur.
meubels
Meubelatelier Jacco Bakker.
Meubels koop je bij de meubelmaker! Van ontwerp tot aflevering bij Meubelatelier Jacco Bakker houden wij graag alles in eigen beheer om uw meubel of keuken op maat te vervaardigen. Door deze korte lijnen en efficinte werkwijze is een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding mogelijk. Hierdoor is maatwerk betaalbaarder dan vaak gedacht wordt. De uiteindelijke kosten van een meubel interieur of keuken op maat zijn natuurlijk sterk afhankelijk van het model materiaalkeuze en uitvoering. Vaak zijn er verschillende manieren mogelijk om tot een vergelijkbaar eindresultaat te komen.
verlichting
RdeB meubels R De B Meubels Op Maat.
R De B Meubels Op Maat.
psychologue versailles
CJ Meubels op Maat CJMS.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. Maatwerk bij CJ Meubels op Maat. Wij zijn hét adres voor volledig op maat gemaakte meubels van diverse materialen. Onze kracht ligt bij massief hout o.a. eiken noten iroko mahonie kersen beuken grenen maar ook voor plaatmateriaal zoals fineer mdf multiplex hpl en gespoten werk kunt u zeker bij ons terecht. Daarnaast maken wij bij onze meubels veel gebruik van metalen zoals staal en rvs. Op onze site vindt u hiervan al diverse voorbeelden maar er is nog veel meer mogelijk! Wij denken graag met u mee en maken naast meubels op maat ook 3d schetsen.
le grand marabout d afrique
Meubelmakerij en showroom De Stoof.
Meubelmakerij De Stoof maakt al meer dan 35 jaar meubels met passie voor hout. Klanten komen bij ons met hun eigen ideeën. Maken wat onze klanten mooi vinden dat is onze kracht. Lees meer over ons. Wij vieren ons 35-jarig bestaan met een nieuw logo. Eigentijds en met ambitie.
plafonnier led
Meubels op maat Leiden Meubelmakerij Roos Van Ommen.
Meubels op maat Leiden. Meubels op maat in Leiden laten maken en benieuwd naar de houtsoorten waar we mee werken? We maken over het algemeen gebruik van massief eiken hout of van steigerhout. De beide materialen zijn goed geschikt voor meubels op maat in Leiden uiteraard bieden ze zo hun voor en nadelen. Zoekt u naar massief hout van de beste kwaliteit zonder noesten of juist met een paar karakteristieke punten in het hout? Wilt u de meubels op maat in Leiden laten maken van steigerhout om daarmee de kosten te drukken?
Maatwerk Old BASICS.
Bij Old BASICS kun je allerlei meubels op maat laten maken. We werken met massief hout en ijzer. Alle meubelen worden met de hand gemaakt en geschilderd. Onze stijl is uniek landelijk en industrieel. Qua maat en uitstraling kan nagenoeg alles van robuust en stoer tot sierlijk en verfijnd. Ook meubels van ijzer zoals apothekerskasten maken we op maat! Maar ook allerlei soorten maten houten kasten TV en audio meubels eettafels en klepbanken. Onze loods is geopend op Elke v rijdag van 10.00-16.00 uur en op zaterdag 26 augustus van 10.00-16.00 uur.
Meubelmaker Leiden Kasten Op Maat Boekenkast Op Maat De Telefoongids.
Vakmanschap van het ontwerpen tot het laten maken van kasten en meubels op maat. Een overzicht van iedere meubelmaker bij u in de buurt vindt u hier raquo

Contacteer ons